Црвено-бели допутовали у Бар

83

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају са пакленим ритмом у месецу октобру, серија утакмица у овом месецу завршавају гостовањем у Бару.

Није било превише одмора након гостовања у Атини, екипа Дејана Радоњића по доласку у Беорад одмах са аеродроме се упутила у дворану где је одрадила један тренинг у суботу увече, а већ у недељу у јутарњим часовима екипа Црвене звезде већ је била у Бару где црвено-беле очекује меч 7. кола АБА лиге против екипе Морнара.

Очекује нас тешко гостовање у Бару против екипе Морнара која је добро стартовала у регионалном такмичењу, а и у ФИБА лиги шампиона забележила вредну победу над екипом Остендеа. Екипа Морнара представља противника који на свом паркету пред својим навијачима може да буде јако добар. Међутим, ми у 11.утакмици у овом месецу желимо исто – да освојимо бодове, али је потребно да одиграмо квалтетно са добром концентрацијом и енергијом. Очекујем на трибинама дворане у Бару и наше навијаче који би нам свакако помогли да дођемо до нових бодова и пребродимо овог гостовање – рекао је по доласку у Бар, тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић.

Један од најискуснијих у тиму Црвене звезде, Бранко Лазић, такође очекује тешку утакмицу против екипе која у свом саставу има и четворицу Американаца, што такође говори о амбицијама екипе Морнара.

Пред нама је свакако тешка утакмица. И због квалитета противника, али и чињенице да играју пред својим навијачима у својој дворани, такође и због тога што је нама ово већ 11. меч у месецу октобру. Међутим, желимо да останемо непоражени и након седмог кола АБА лиге, а то ћемо моћи само ако одиграмо добру тимску утакмицу – рекао је Бранко Лазић.

Црвено-бели ће током поподнева одрадити тренинг у дворани у Бару, а експедиција црвено-белих ће два дана у Црној Гори свакако провести у добром расположењу и атмосфери, јер је један од најискуснијих првотимаца црвено-белих Марко Симоновић у недељу постао поносни отац девојчице Таре.

Екипа се након утакмице у Бару која почиње у понедељак у 18 часова, уз диретан пренос на ТВ Аренаспорт, враћа за Београд и почиње припреме за ново евролигашко искушење и меч са Басконијом у „Комбанк Арени“ у петак од 19 часова.

Претходни текстХероји омладинског вечитог дербија
Следећи текстСикимић срушио „грађевинаре“