Божовић: Још један корак ка титули

77

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић био је задовољан победом свог тима над добром екипом Рада и истакао да је данашњи сусрет врло сличан неким раније одиграним на највећем српском стадиону.

Ипак, пре него што је изнео утиске о самом мечу, Божовић је изразио саучешће породици преминулог навијача Црвене звезде, Дамјана Драгојловића у име свих у фудбалском клубу.

О самом мечу је рекао следеће:

Утакмица са Радом је већ виђена у претходним мечевима које смо одиграли. Када на време не постигнемо гол и не отворимо противника, увек теже дођемо до победе. Тако је било и овога пута. Ипак, најважније је да смо тријумфовали и направили нови корак ка титули. Мислим да ћемо и убудуће имати истих или сличних проблема када у раној фази не постигнемо погодак.

Неизбежна тема после данашњег меча свакако је био и учинак Предрага Сикимића. Високи нападач користи сваку прилику која му се укаже да потврди да има још тога да дâ фудбалу без обзира на позне фудбалске године.

Екипа се саставља од играча који показују највећу вољу и жељу на тренинзима. Сикимић, иако међу старијима, одлично тренира, увек је максимално мотивисан и што је најважније, ефикасан је. Одлучио сам се за њега да буде стартер и из разлога што Рад има одличне скакаче, Мараша, Ћулума и Батеса и иако нападач много нам је значио у дефанзивним задацима, односно у брањењу прекида – закључио је Божовић.

Претходни текстСикимић срушио „грађевинаре“
Следећи текстМилица Николић вицешампионка на ГС у Абу Дабију