Клуб из Билеће гост КК Црвена звезда мтс

79

КК Црвена звезда мтс у сарадњи са војим партнером компанијом „ИДЕА“ угостио клуб из Билеће „Херцеговац“ на утакмици са Барселоном.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс и њен партнер ИДЕА наставили су и ове сезоне, са акцијом у којој су неке будуће кошаркашке звезде били наши гости на утакмицама Евролиге. Прилику да испуне своје снове и упознају своје кошаркашке идоле имали су деца из кошаркашког клуба Херцеговац из Билеће.

Момци из Херцеговине провели су две незаборавна дана у Београду као гости КК Црвена звезда и Идее, а кулминација је било активно учешће на утакмици против Барселоне у Комбанк арени.

Млади кошаркаши клуба „Хео“ стигли су у Србију у уторак увече и потом су у прво одиграли пријатељску утакмицу са вршњацима из КК Црвена звезда. Време до утакмице у среду провели су у обиласку знаменитости Београда, да би потом своје умеће уз громогласну подршку Комбанк арене показали на ревијалној утакмици у програму пре утакмице са Барселоном, касније и на полувремену на кошаркашком полигону.

Александар Змијањац (оперативни менаџер млађих категорија):

КК Црвена звезда мтс наставља са праксом коју је увела прошлих година, да младим кошаркашима и клубовима из окружења пружа овакву врсту прилике да буду део нечега великог, као што је утакмица Евролиге у Комбанк Арени. Момци су уживали, али и имали прилику да виде како то изгледа када Црвена звезда дочекује ривале у највећој српској дворани. Настављамо даље са овом идејом…

Кошаркашки клуб Црвена звезда користи још једном прилику да се захвали на доласку екипи „Хеа“ уз обећање за ново скорије међусобно дружење.

Претходни текст„Легенде Маракане“ – Душан Стаја Николић
Следећи текстЗвезда наставила да посећује школе