Радоњић: Још једна тешка утакмица пред нама

63

Тренер КК Црвена звезда мтс Деан Радоњић о предстојећој утакмици 4. кола Евролиге са Панатинаикосом у Атини.

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у Атину где их већ у петак од 20.15 очекује меч 4.кола Евролиге и дуел са Панатинаикосом.

Времена за било какво славље и анализу утакмице са Барселоном нема, тренер Дејан Радоњић повешће црвено-беле на тренинг пред утакмицу са вишеструким прваком Европе, већ у четвртак у вечерњим часовима, а пред кошаркашима Црвене звезде мтс је значајно измењен састав који ће водити нови тренер Ћави Пасквал.

Играмо против великана европске кошарке, Панатинаикоса који је значајно појачао тим играчима огромног искуства и евролигашког рејтинга. Предводи их нови тренер, који је фантастично водио Барселону и са њом освојио и титулу првака Европе – Ћави Пасквал. Од нових играча ту су Бурусис који је имао изванредну сезону у Басконији, па Синглтон који је стигао из Локомотиве, Деметриус Николс који је освојио титулу првака Европе са ЦСКА, Риверс из Реала, не заборавимо и Џејмса који је имао фантастичну сезону у Виторији, али је тренутно повређен. Са играчима који су остали, то је тим који је формиран за високе домете у Евролиги. Знамо да нас чека тешка утакмица, трудићемо се да парирамо изузетно квалитетном противнику који је у Евролиги одлично почео сезону, са две победе и тесним поразом од екипе ЦСКА у Москви – рекао је тренер Дејан Радоњић.

Осим вечерњег тренинга који ће стандардно одрадити у време одигравања утакмице, црвено-бели ће имати још један тренинг у петак у преподневним часовима у дворани „ОАКА“, а меч који ће директно преносити „Спортклуб“ почиње у 20.15 часова.

Претходни текстКарте за Рад од петка у продаји
Следећи текст„Легенде Маракане“ – Душан Стаја Николић