Волтерс: Да што пре постанем део тима

85

Американац Нејт Волтерс допутовао је у понедељак у Београд и право са аеродрома „Никола Тесла“ упутио се у „Комбанк Арену“ где је упознао нове саиграче и тренера Дејана Радоњића.

Након изузетно напорног лета из САД преко Истанбула, ново појачање КК Црвена звезда мтс, обратио се бројним новинарским екипама на аеродрому са првим утисцима по доласку у Србију.

Срећан сам што сам овде, чуо сам да су навијачи одлични, једва чекам да упознам клуб, саиграче и тренера. Знам да је Евролига изузетно јако такмичење. Ове сезоне нисам гледао утакмице Црвене звезде, али знам доста тога, прошле сезоне сам помно пратио Евролигу, док сам играо за екипу Бешикташа из Истанбула.

Непосредно пре поласка ка „Комбанк Арени“ Американац који је појачао конкуренцији на бековској позицији је покушао кратко да опише „своју“ кошарку и себе као играча.

Велики сам радник и увек покушавам да се прилагодим екипи. Жеља ми је да се што пре уклопим и да почнем да доприносим добрим резултатима – рекао је Нејт и пожурио да се упозна са новим играчима.

Волтерс ће у уторак у јутарњим часовима обавити неопходне лекарске прегледе, а први тренинг са новим саиграчима одрадиће већ у уторак.

Претходни текстКарте за БСК
Следећи текстВетерани Звезде гостовали у Републици Српској