Будуће наде окупирале Маракану

54

Ове недеље стадион „Рајко Митић“ је просто био окупиран од великог броја дечака који су дошли не би ли тренерима нашег клуба доказали да заслужују да и они буду део Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Популарна проба, била је заказана за 11 часова, а већ сат времена пре тога све је било пуно око јужне трибине где се налази седиште наше школе. Око 250 годишта од 2004 до 2009 из читаве Србије, али и из околних земаља дошло је да покуша да покаже шта зна. Велика већина њих већ тренира фудбал, а ово им је била идеална прилика да докажу да могу да играју за вољени клуб.

Наравно сви су имали велику подршку, родитеља, браће, сестара и другара па се у једном тренутку око терена на југу нашло и до хиљаду људи. Време је послужило мале звездаше па су имали добру прилику да докажу колико знају.

Интересовање је превазишло наша очекивања. Веома нам је драго да је одзив био тако висок и сигурно ћемо ово поновити још једном до краја године и то највероватније у два дана. Деца су уживала и било је јасно да има пуно талентованих дечака. Тренери су направили ужу селекцију и како сада ствари стоје 12 дечака ће наставити даље да тренира у Звездиној омладинској школи. Наравно, биће прилике и за ове дечаке који су сада били да се истакну на наредним окупљањима. хвала свима који су дошли,а нама је изузетно драго што је број заинтересованих дечака био овако висок јер то показује колико се Звезда воли и колико деца желе да заиграју у њој једног дана – рекао је координатор Звездине базе Дејан Арсов.

Претходни текстПрви пораз у сезони у Панчеву
Следећи текст„Звездаши питају“ – Душана Анђелковића