Анђелковић: Верујемо у свој квалитет

100

Када год се нађе дуж леве аут-линије Душан Анђелковић бележи одличан учинак. Звездин бек истиче да је на данашњој утакмици против Спартака по лошем терену било тешко стићи до повољнијег резултата.

Јако тешка утакмица је иза нас. Што се тиче првог полувремена на самом почетку смо испитивали снаге, терен је био доста тежак за игру, поготово после првих 15 минута. И поред тога имали смо две или три одличне прилике и исто толико добрих полушаналси. Једну смо успели да искористимо и са предношћу отишли на одмор. И у наставку смо били бољи ривал, Руиз је имао одличну прилики, да смо је искористили утакмица би отишла у потпуно другачијем правцу. Они су постигли гол преко центаршута, могла је лопта да одскочи и на другу страну, али то је фудбал. Од тог тренутка, последњих 20 минута смо се трудили и дали све од себе како бисмо постигли победоносни погодак. Једина варијанта за то је била преко центаршутева и дубинских лопти, али то нам овог пута није успело – рекао је Анђелковић.

Звездин бек скромно не придаје много важности чињеници да је уписао нову асистенцију при аутоголу Радовановића.

Пошто нисмо победили лични учинак ми је потпуно у другом плану. Наравно да свака асистенција значи за самопоуздање играчу, али увек ми је најважније да екипа освоји 3 бода.

Црвено-бели са довољно самопоуздања улазе у припрему дуела у Купу Србије.

Играмо против БСК-а у среду. У тој утакмици без сумње идемо на победу, нема потребе трошити речи на то. Надам се тријумфу и доброј игри. То ће нам бити добра увертира пред следећи првенствени дуел. Очекујем да ћемо од сад поново направити серију победа. Овај резултат уопште не сме да пољуља екипу, чврсто стојимо на земљи и верујемо у свој квалитет – закључио је Звездин леви бек.

Претходни текстБожовић: Праведан резултат
Следећи текстЗвезди бод у Панчеву