Мунћан: Одмерено и јако

212

Одбојкаши Црвене звезде у петак 21. октобра (18 часова) дочекују екипу Спартака из Љига у оквиру 2. кола Суперлиге Србије.

Капитен Црвене звезде Никола Мунћан верује да ће наша екипа освојити сва три бода у овом дуелу.

Желимо комплетан плен, односно да освојимо сва три бода. Расположење у екипи пред утакмицу је врло добро, атмосфера је на веома завидном нивоу и надам се да ће дуго остати тако. Било би добро да меч са Спартаком решимо у своју корист што пре, да не траје дуго, да брзо завршавамо сетове, јер нас очекује паклен ритам утакмица. Очекује нас осмина финала Купа Србије, почиње и такмичење у евро купвоима и биће заиста напорно – изјавио је Мунћан.

Средњи блокер Црвене звезде истиче да свака екипа жели да победи шампионе.

Немају све екипе исте циљеве, што се тиче коначног пласмана у лиги, али свака екипа жели да победи Црвену звезду. На нама је да ове сезоне држимо гард чврсто и високо и ударамо одмерено и јако – рекао је капитен црвено-белих.

Очекује се и повратак на терен примача сервиса Александра Шкрбића којег је у протеклом периоду мучила повреда стопала.

Александар Шкрбић тренира по посебном програму, а надамо се да ће и он сутра бити спреман и, уколико буде било потребе, да ће моћи да помогне екипи да направи што бољи резултат – закључио је Никола Мунћан.

Утакмица 2. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака из Љига је на програму у петак, 21. октобра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Светлана Зотовић и Владимир Цветковић.

Претходни текстНебојша Поповић – Звездин број 1 за сва времена
Следећи текстЦрвено-бели стигли у Истанбул