Сикимић: Радујем се сваком голу

96

Једини Звездин играч који је постигао погодак у сва три такмичења у којима су црвено-бели наступали је Предраг Сикимић.

Последњи у низу Звездин шпиц дао је сјајним ударцем главом на мечу против Чукаричког.

Знали смо ће нам утакмица након репрезентативне паузе бити тешка, иако по табели то није могло да се закључи. Број бодова не одражава квалитет Чукаричког на терену. При резултату 1:0 када смо и Руиз, Канга и ја промашили изгледне шансе прибојавао сам се крајњег исхода. Када сам то помислио минут касније смо примили гол, али и тада сам веровао да ћемо да победимо. Нисмо пали након примљеног поготка, још смо појачали темпо, дали два гола и брзо решили питање победника – рекао је Сикимић.

Шестим поготком у овој сезони Сикимић је постао други стрелац нашег тима.

Само да наставим овим темпом, сваком нападачу је битно да даје голове. Одем кући срећан чак и када на тренингу постигнем погодак. Што се више ближим крају каријере то више волим да играм и ценим сваки минут проведен на терену, као и сваки постигнут гол. Дајем целог себе и уживам на терену.

Звездин шпиц осврнуо се и на свој учинак на мечу против Чукаричког.

Имао сам добар ударац главом на Петковићев центаршут, жао ми је што сам ту шансу пропустио. Такође у другом полувремену нисам затресао мрежу након ударца преко штопера Ђурића. Волим и када се нађем у нападу у изгледној шанси да упослим неког саиграча. Увек испоштујем саиграча када чујем да ми тражи лопту, такав је случај био када сам упослио Кангу, али нисам видео да није био сам. Несебичност се увек врати поготком, драго ми је што је тако било и на мечу са Чукаричким – закључио је Сикимић.

Претходни текстАпел Звездашима – Не путујте у Истанбул!
Следећи текстУбедљив пораз црвено-белих у Цељу