Апел Звездашима – Не путујте у Истанбул!

74

КК Црвена звезда мтс апелује на све Звездаше да због свих догађаја у прошлости који су кулминирали убиством Марка Ивковића не путују у Истанбул на утакмицу са Галатасарајем.

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у четвртак у Истанбул на утакмицу 2. кола новог издања Евролиге. Ривал црвено-белима је екипа Галатасараја, а меч се игра у петак у 19 часова у дворани „Абди Ипекчи“.

Због свега што се догађало у блиској прошлости, напада на наше присталице у Истанбулу и на првом месту трагичног убиства нашег навијача Марка Ивковића, КК Црвена звезда мтс обавештава своје симпатизере да и овога пута не организује пут у Истанбул за ову утакмицу, као и да нема у свом поседу ниједну карту за дуел у „Абди Ипекчи“ Арени. Такође, клуб не може безбедносно да покрије овај меч и било какав долазак својих навијача и њихов боравак у Истанбулу.

У време великих тензија, након ранијих дешавања у Истанбулу приликом доласка кошаркаша Црвене звезде, али и константних провокација појединаца након убиства Марка Ивковића који се декларишу као навијачи тог турског клуба, апелујемо на све који су имали намеру да путују у Турску да то не чине!

И овога пута спремни смо на одсуство наших навијача и врло драгоцене подршке са трибина знајући да се никоме коме је црвено-бела боја при срцу неће догодити нешто лоше.

Експедиција КК Црвена звезда мтс креће ка Истанбулу, на прво од четири гостовања у том граду (ЕФЕС Анадолу, Фенербахче, Дарушафака и Галатасарај) у четвртак у раним јутарњим часовима. Екипа ће тренирати у четвртак у време утакмице, а повратак за Београд планиран је за суботу у раним јутарњим часовима.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстВетерани Звезде гостовали у Бачком Градишту
Следећи текстСикимић: Радујем се сваком голу