Радоњић и Гудурић: Задовољни се враћамо кући

68

Тренер Дејан Радоњић и првотимац Марко Гудурић задовољни након освојених бодова у Новом Месту.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су и пету победу у АБА лиги, након сигурне игре, освојени су бодови у Новом Месту.

Након меча у дворани „Леон Штукељ“ у којој се у вћем делу меча није постављало питање победника, на конференцији за медије, своје утиске изнели су тренер Дејан Радоњић и Марко Гудурић.

Тешка утакмица за нас, у смислу да смо овде у Ново Место стигли након пораза у Евролиги и успели смо да испоштујемо све договоре, одиграмо добру одбрану на првом месту и на крају заслужено победимо. Честитам мојим саиграчима, окрећемо се наредним мечевима.

Тренер Дејан Радоњић:

Почели смо меч са добром одбраном, међутим, екипа Крке је отворила утакмицу добро, погађали су и из добрих, али и неких врло тешких ситуација. Оно што је било јако важно је да наставимо са истим интензитетом и концентрацијом. Отворио се касније и контранапад и напад у нашој игри, иако нисмо успели током свих 40 минута да имамо боље шутерске проценте што би нам омогућило бољи резултат. Током свих 40 минута смо контролисали игру и резултат и дошли до победе у мечу, за који сам још пре његовог почетка рекао да ће бити тежак.

Кошаркаши Црвене звезде мтс се аутобусом током ноћи враћају за Београд, а већ у уторак почињу припреме за дуел са Галатасарајем у Евролиги, који је на програму у петак у Истанбулу од 19 часова.

Претходни текстЗвездина одбрана за чисту петицу
Следећи текстДружење са ђацима у Ловћенцу