Анђелковић: Асистенције посебно значајне

70

Сјајну партију на данашњој утакмици пружио је Звездин искусни леви бек Душан Анђелковић. Са две асистенције при резултату 1:1 обезбедио је да три бода остану на Маракани.

Није била лака утакмица, види се промена у игри Чукаричког од када раде са новим тренером. Превасходно су дошли овде да се бране, као што већина екипа и ради на нашем стадиону. То није ништа ново за нас. Контролисали смо игру, мислим да се победник није доводио у питање до њиховог изједначујућег гола. При резултату 1:0 смо имали неколико стопостотних шанси које смо пропустили. Да смо барем једну искористили утакмица би много раније била решена. Ипак, показали смо какав карактер имамо, на десет минута до краја смо потпуно успели да окренемо резултат у своју корист. Честитам целој екипи на пожртвовању и на снази коју смо показали – рекао је леви бек.

Анђелковић је био стална опасност по левој страни, нападао је и из такве игре успео да забележио две асистенције.

Најдраже ми је због победе заиста, иако сваком играчу пријају асистенције и добре игре. Ипак, испоставило се да су ове асистенције дошле у преломном тренутку утакмице тако да су зато посебно значајне. Осећао сам се одлично на терену данас, цела екипа је играла јако добро. Из такве игре појединцу није тешко да искочи. Ово је тек пета утакмица у овој сезони у којој сам стартер. Немам проблем што не играм у континуитету, имам довољно година и искуства да ми то не смета.

У наредном колу црвено-беле очекује гостовање Спартаку.

У свакој утакмици идемо на поведу, ту нема дилеме. Имамо предност над другопласираном Војводином али то није битно у овом моменту. И да се завршила утакмица другачијим резултатом то не би био велики проблем, има још много да се игра, деле се бодови и далеко је крај првенства. Ипак, ова победа нам је јако битна због самопоуздања екипе. Мирне главе спремамо се за утакмицу у Суботици – закључио је Анђелковић.

Претходни текстБојан Дошен златни на Меморијалу „Звонко Осмајлић“
Следећи текстУ уторак у Ловћенцу