Нова победа у Шумицама, савладан и Југовић

131

Рукометаши Црвене звезде забележили су и шесту победу у шампионату, савладан је Југовић у 7.колу СРЛС, 32:29! Најефикаснији је био Иван Мошић са 7 голова.

До четврте победе у Шумицама, и пете узастопне у шампионату, црвено-бели су дошли рутински. Тренер Ненад Перуничић је одморио Младена Шотића, који није наступио на овом мечу, као ни Милан Ћоровић, који је био у протоклу, али није улазио у игру. Од самог почетка је Звезда наметнула свој ритам и константно имала предност од минимум три гола, и са том разликом и отишла на одмор. Погађали су и Љубојевић и Павловић са крила, као и Александар Бабић, Шћепановић и Продановић.

И у наставку је Звезда била сигурна, имала предност и од пет голова разлике, погађао је разиграни Мошић, Љубеновић сјајно бранио, па је победник био познат и пре краја. Југовић је успео до краја само да смањи разлику.

Најефикаснији је био Иван Мошић са 7 голова, Виктор Матичић је додао 4, колико и Милош Продановић. У редовима Југовића, Жикић се истакао са 6 голова.

У наредном голу Црвена звезда гостује у Панчеву, трећепласираном Динаму.

Црвена звезда – Југовић 32:29 (16:13)
Дворана: Шумице. Гледалаца: 500. Судије: Кнежевић и Лончаревић (Београд).Седмерци: Црвена звезда 3 (3), Југовић 1 (1). Искључења: Црвена звезда 4, Југовић 2 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јанкетић, Павловић 3, Мошић 7, Ћоровић, Продановић 4, Андрејевић 1, Гачевић 1, Љубојевић 3, Љубеновић, Шћепановић 3, Златановић, Милутиновић 1, Матичић 4 (1), Д. Бабић 1, Кљајић 1, А. Бабић 3.
ЈУГОВИЋ: Селеши 4, Жикић 6, Врговић 4, Грубић 1 (1), Лисица 5, Богојевић, Кочић, Вјештица, Станојловић, Куртеш 1, Марић, Манојловић, Ратковић 4, Јокић, Каран 3, Хајдер 1.

Претходни текстДобри резултати млађих категорија
Следећи текстПобеда над Врбасом!