Истински хероји завршили сезону, Београд је шампион

78

Лига кошаркаша у колицима добила је свој епилог. Партнери Црвене звезде – МТС, Идеа и „Champion-Sport Vision“ поделили су учесницима поклоне.

Лига кошаркаша у колицима окончана је на величанствен начин. Меч за треће место и финале одиграни су у дворани „Александар Николић“ као својеврсна увертира пред меч између Црвене звезде мтс и Дарушафаке Догуш.

Лига истинских шампиона је завршена и сигурно не звучи као фраза ако кажемо да су победу однели сви учесници. Ипак, такмичарска драж је постојала и шампион је екипа Београда. Прво је одигран меч за треће место и Параћин је однео убедљиву победу над екипом Војводине 44:25. Уследило је нешто узбудљивије финале у ком је екипа Београда била боља од Апатина славивши резултатом 58:44.

Поклоне за најбоље обезбедили су партнери Црвене звезде МТС, Идеа и „Champion-Sport Vision“. Захвалнице су добили сви учесници Лиге за кошаркаше у колицима, а трофеј најбољима уручила је председница ЖКК Црвена звезда Наташа Ковачевић. Симболично, на једном месту су се ујединили истински хероји и људи који су пример свима. Церемонија доделе одржана је на полувремену утакмице између Црвене звезде и Дарушафаке, а пуна дворана „Александар Николић“ је громким аплаузом поздравила хероје који заслужују свако дивљење.

14707902_10154237708878725_3322038819489756566_o

Претходни текстДруги пораз Звезде у Бреши
Следећи текстДобри резултати млађих категорија