Истински хероји у Новом Саду, следи расплет у Београду

57

Лига кошаркаша у колицима ушла је у саму завршницу,а последњи део лигашког дела такмичења одржан је у уторак увече у Новом Саду. Борба за пласман у четвртак у дворани „Александар Николић“ пре утакмице Црвена звезда мтс – Дарушафака Догуш.

Лига кошаркаша у колицима ушла је у саму завршницу,а последњи део лигашког дела такмичења одржан је у уторак увече у Новом Саду.

У две врло узбудљиве, и резултатски најнеизвесније утакмице од почетка лиге, екипа Београда савладала је Нови Сад 42;36, док је Апатин био бољи од екипе Параћина, града у коме је одржан претходни турнир са 40:38.

Након још једног дружења ових истинских хероја, организатор овог акције у Новом Саду, легендарни кошаркаш Црвене звезде Златко Болић, тренутно на месту председника окружног кошаркашког савеза Новог Сада, изразио је жељу да оваква дружења прерасту у традицију.

Велико задовољство и посебна част била нам је да угостимо ове хероје, и помогнемо организацију утакмица кошарке у колицима у Новом Саду. Позив наших пријатеља из КК Црвена звезда са задовољством смо прихватили и било какве акције ове врсте увек ћемо прихватити без размишљања – рекао је један од најбољих стрелаца у историји црвено-белих.

Сада, након лигашких утакмица, следи оно најважније, а то су мечеви за пласман, који ће се одиграти пре утакмице 1.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и Дарушафаке.

У борби за треће место од 15 часова састају се Војводина Нови Сад и Параћин, а у дуелу који ће донети првог шампиона лиге кошаркаша у колицима од 16.30 часова играће екипе Београда и Апатина.

Плакете и захвалнице најбољима биће додељене у полувремену утакмице Црвена звезда мтс – Дарушафака Догуш, где ће хиљаде навијача црвенобелих имати прилику да поздраве ове истинске хероје.

Претходни текстПораз у Краљеву
Следећи текстНепоновљиви Срђан Мркушић