Продаја карата за Дарушафаку од среде

83

Продаја појединачних улазница за утакмицу 1. кола Евролиге између Црвене звезде мтс и Дарушафаке Догуш од среде у свим пословницама Евентима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Дарушафаке Догуш на старту овогодишњег издања Евролиге.

Црвено-бели су одлично започели нову сезону, а изабраници Дејана Радоњића у доброј атмосфери дочекују нешто што ће представљати потпуно другачији изазов ове сезоне, а то су противници у Евролиги.

КК Црвена звезда мтс зато позива навијаче да и овога пута , као и претходних сезона, када су утакмице најелитнијег кошаркашког такмичења у питању, напуне дворану „Александар Николић“ до последњег места и направе атмосферу на трибинама о којој се прича у Евролиги.

Клуб обавештава спортску јавност да ће појединачне карте за утакмицу Црвена звезда мтс – Дарушафака Догуш бити пуштене у продају у среду у 10 часова, на свим продајним местима Евентима по јединственим ценама:

Трибине – 1300 рсд
Партер А и Б – 2000 рсд
Бела лоћа – 2500 рсд
Плава ложа – 3000 рсд
Ложа – 3500 рсд
Почасна места – 10000 рсд
Почасна места (бочна страна) – 5000 рсд

КК Црвена звезда мтс као и прошле сезоне, путем обавештења, до почетка утакмице информисаће власнике сезонских и појединачних карата о свим безбедносним протоколима, терминима отварања капија дворане и осталим важним информацијама пред прву утакмицу у новом формату Евролиге.

Меч Црвена звезда мтс – Дарушафака Догуш игра се у четвртак од 21 сат у дворани „Александар Николић”.

Претходни текстПетковић: За нову радост наших навијача
Следећи текстЖФК Црвена звезда бољи од ветерана Грчке