„Прави шампиони“ гостовали у Параћину

82

Одиграни мечеви 3. кола шампионата кошаркаша у колицима. Победе Београда и Апатина на утакмицама у Параћину. Четврта рунда следећег викенда у Новом Саду.

Пројекат „Прави шампиони” или „Real Champions – Wheelchair basketball league“ и такмичење тимова кошаркаша у колицима, стигло је до своје половине лигашког дела.

Након одиграних мечева у Београду 11.09. и Апатину 17.09. трећа рунда била је на програму проткелог викенда у Параћину.

Одигране су две утакмице, у првој домаћин Параћин поражен је од Београда 30:49, док је у другом мечу било врло узбидљиво, на крају Апатин је славио против Новог Сада 40:37.

Утакмицама које су представљале још једну лепу прилику за промоцију овог спорта и дружење наших кошаркаша у колицима, присуствовао је и председник општине Параћин, коме су се сви кошаркаши из клубова који су били гости протеклог викенда, искрен захвалили на пажњи коју поклања овом спорту, и гостопримству града Параћина.

Последња рунда лигашког дела играће се у Новом Саду 8-9. октобра, док је Фајнал Фор заказан у Београду у време одигравања утакмице Евролиге између Црвене звезде мтс и Дарушафаке.

КК Црвена звезда мтс који је започео овај пројекат са кошаркашима у колицима, још пре три године, још једном исказује велику захвалност нашим спонзорима, који су пуно помогли да се реализује пројекат „Прави шампиони“, то су компаније: „ИДЕА” , „Champion” и компанија „Sport vision”, као и Факултет за спорт и Универзитет Унион.

Претходни текстЦрвено-бели 3 од 3
Следећи текстГолманизација #1