Манојловић: Одбране важне за самопоуздање

62

Филип Манојловић све чешће добрим реакцијама улива сигурност, како својим саиграчима на терену, тако и навијачима.

Млади голман задовољан је резултатом који је екипа остварила у Ивањици.

Драго ми је што смо победили, ово су важна три бода пред репрезентативну паузу. Одлазимо на одмор у добром расположењу. Резултатом не могу да будем незадовољан, мада сам код другог гола могао можда боље да одреагујем. Ипак, сматрам да смо сви дали свој максимум и срећан сам што је све испало добро по нас – рекао је Звездин голман.

Одличном интервенцијом при резултату 0:0 Манојловић је сачувао Звездину мрежу и улио додатну сигурност својим саиграчима.

Та добра реакција значила је мени вероватно исто колико и целој екипи. Убрзо након тога смо постигли погодак што нам је додатно појачало самопоуздање и помогло нам да преузмемо контролу над утакмицом. Терен је доста нераван и мањи је него наш тако да нам је требало времена да се прилагодимо, али чим смо се навикли успели смо да наметнемо своју игру и из тога постигли четири гола.

Манојловић је, уз Плавшића и Ристића, представник Звезде у младој репрезентацији Србије.

Мене сада очекују обавезе са младом репрезентацијом, две утакмице против Ирске и Словеније. Одмах након тога враћам се тренинзима у клубу. Имамо јасан циљ пред собом, напорно ћемо радити како бисмо на свакој следећој утакмици били све бољи и ефикаснији и како бисмо првенство завршили на првом месту – поручио је Манојловић.

Претходни текстЦрвеној звезди 4. место на турниру у Суботици
Следећи текстЗлато и сребро на Купу Србије