Голманизација #1

90

У понедељак, 03. октобра, у Омладинску школу ФК Црвена звезда на тестирање је дошло 29 голмана из читаве Србије, али и региона.

Захваљујемо се дечацима и њиховим родитељима што су се одазвали на наш позив за селективно-отворени тренинг. Надамо се да је голманима било занимљиво и едукативно, и да ћемо се видети и следећи пут. Тренери који су данас били са децом су наши тренери голмана: Гашић Душан, Марић Милорад, Катић Бранко, Бабић Драган и Радуловић Стефан.

Голманизација #2 одржаће се 07. новембра 2016. на истом месту у исто време (у 13:30 почиње тренинг).

Координатор свих тренера голмана у Омладинској школи ФК Црвена звезда и носилац програма УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана у ФС Србија Душан Гашић изјавио је следеће:

Још један доказ да у Србији апсолутно постоје дечаци који желе да буду голмани што се видело и кроз ову успешну акцију. Очекивао сам овакав одзив деце и родитеља јер је Црвена звезда највећи клуб на Балкану и магнет за све. Свакако смо видели талентоване голмане са којима ћемо моћи да направимо допунску селекцију клуба. Очекујем да остали голмани дођу и на следећи овакав скуп, а то ће бити исто први понедељак у наредном месецу. Такође, очекујем да сви голмани који су данас били на нашем тестирању наставе са вредним радом и да у раду користе елементе које смо данас обрађивали на тренингу. Наши тренери голмана су својим позитивним приступом и врхунским знањем разбили почетну трему код деце и учинили да свако од њих да свој максимум. Видимо се у новембру, на другој голманизацији – рекао је Душан Гашић.

Претходни текст„Прави шампиони“ гостовали у Параћину
Следећи текстЦрвена звезда шампион Србије!