Дупло славље јуниора и кадета КК Црвена звезда мтс

139

Јуниори КК Црвена звезда освојили традиционални „Трофеј Београда“, кадети најбољи на меморијалном турниру „Дадо“ у Земуну.

Јуниори КК Црвена звезда мтс освојили су у недељу традиционални „Трофеј Београда“ 2016 који је током викенда одржан у Хали „Спорт Еко“ у насељу Браће Јерковић у Београду.

Црвено-бели су у конкуренцији 6 тимова, стигли до трофеја који је прошле сезоне бранила екипа Партизана.

На путу до финала, екипа тренера Бранка Максимовића победила је екипе Земуна, Слодеса, док је у финалу тим предвођен тандемом Вук Ђорђевић – Стефан Ђорђевић био бољи од екипе Младости са 79:74. Стефан Ђорђевић је уз 15 поена имао чак 16 скокова, чиме је заслужио титулу најкориснијег играча финала, Вук Ђорђевић је са 18 поена био најефикаснији у финалу. Тренер црвено-белих Бранко Максимовић понео је такође титулу најбољег на овом престижном турниру.

Екипа Црвене звезде играла је у саставу:

Петар Ребић 2, Алекса Ускоковић 14, Филип Карановић, Сергеј Малешевић 2,Лазар Живановић, Стефан Момиров 14, Вук Ђорђевић 18, Ранко Симовић 6, Стефан Ђорђевић 15+16 ск, Душан Бубања 4, Милош Стајчић, Петар РАичковић 4.

Кадетски тим КК Црвена звезда прошлог викенда освојио је меморијални турнир „Дадо“ који је одржан у Земуну. Победили су екипе француског Марсеља, ОКК Београда и у финалу организатора турнира КК Земун са 90:66.

Зоран Пауновић је проглашен за најбољег играча и стрелца турнира, док је тренер Стеван Мијовић проглашен за најбољег тренера на турниру у Земуну.

Претходни текст„Red Passion“ плесна група ЕЛ у Кини
Следећи текстЗвездаши будите „Ветар у леђа“ свом тиму