Коришћењем ОТП картице помажете Звездину школу

99

У петак, 23. септембра, Црвена звезда и ОТП банка представили су јавности пројекат који ће навијачима Црвене звезде, као и Звездиној Омладинској школи донети бројне бенефите.

О пројекту и погодностима које доноси говорили су директор маркетинга Црвене звезде Горан Броћић и директор за развој ОТП банке Дејан Мирч.

Овим путем, у сарадњи са ОТП банком, представљамо „Ред стар“ картицу Црвене звезде. У питању је припејд картица која ће бити мултифункционална. Картица ће поред могућности плаћања у земљи и иностранству, уједно бити и чланска карта Црвене звезде, као и годишња карта. Осим тога, омогућаваће и читав низ погодности, почевши од 20% попуста у Ред Стар шопу, 15% на цену сезонске карте, а у будућности ћемо ширити мрежу бенефиција и попуста за кориснике. За Звезду је битно и то да ће клуб имати проценат од сваке трансакције, и у договору са ОТП банком основаћемо специјални фонд који ће бити намењен финансирању одређених пројеката за развој Омладинске школе Црвене звезде. Који ће пројекти бити у питању односно да ли ће то бити рефлектори, терени, или нешто треће, одлучиће сами навијачи – открио је Горан Броћић.

Дејан Мирч је додатно појаснио бенефите које ће корисници „Ред Стар“ картице моћи да остваре.

Ово је специфичан пројекат и први пут у Србији имамо прилику да видимо једну озбиљну синергију спорта и финансијског сектора. Бенефита ће бити много, а осврнућу се на оне које нису поменути. Иновативност – први пут у Србији постоји сервис за активацију картица који је доступан љубитељима Црвене звезде и корисницима картице, а то је активација картице преко СМС-а и испорука пина СМС-ом што за корисника значи неодлазак у банку. Све то се може урадити у неком од Ред Стар шопова или мрежи филијала ОТП банке. Сама платформа је хибридна. У почетку ће постојати неколико бенефита, али права изненађења се спремају за касније. Морам да поменем и хумани аспект, део прихода ће бити одвојен за развој Омладинске школе јер Црвена звезда и Омладинска школа заслужују максималну подршку и ми ћемо се трудити да их подржимо у томе – рекао је Дејан Линч, и потом открио још неке детаље:

Проценат од коришћења картица је у овом тренутку једини приход који постоји. Развијаћемо пројекат како би било и других прихода. Сваки корисник картице аутоматски добија текући рачун, не мора да га отвара. Сама картица има свој рачун и корисник има на расплагагању рачун иза којег не стоји име корисника. Корисник, уколико жели, може да је региструје, а имаће одређене мотиве и бенефите да то учини. Ако то уради, на пример, добија пакет рачуна који је бесплатан наредне три године. То је леп разлог јер знамо да се данас та услуга плаћа у свим банкама, а ми смо направили да је потпуно бесплатна. Такође се добија е-банкинг тј апликација за мобилно банкарство последње генерације која је такође бесплатна. Нико неће корисника картице терати да одлази било где, али уколико то уради, биће додатно награђен – појаснио је Линч.

Директор Звездиног маркетинга додао је још једну занимљивост.

Уколико дођемо до 100.000 картица, Звездаши ће, верујем, убедити ОТП банку да поред актуелног комерцијалног посла уђе у спонозорство Звезде, јер мислим да ће то бити довољан мотив ОТП банци да уђе у спонзорски пул нашег клуба – рекао је Броћић загонетно, и додао:

Картице ће се од недеље, 25. септембра, наћи у продаји. Као што је речено, не морате да одлазите у банку, картице можете купити у Ред Стар шопу, или у филијалама ОТП банке, а можете их поручити и преко нашег онлајн Ред Стар шопа – рекао је Горан Броћић.

Представници Црвене звезде и ОТП банке су након презентације сарадње једни другима уручили пригодне поклоне. Част да од ОТП банке добије прву „Ред Стар“ картицу имао је Звездин тренер Миодраг Божовић.

Претходни текстБожовић анализирао странце
Следећи текстОбезбеди попуст, прошири посао