Божовић анализирао странце

65

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић говорио је о неким од Звездиних странаца.

Хуго се на последњој утакмици није кретао добро као што он то зна и може да ради. Дуго је био повређен, вуче тај проблем са чланком и није тренирао како треба. И Канга је примио ињекцију у чланак пред почетак вечитог дербија. Обојица су релативно ровити, али то није оправдање за њихову игру. Када изађеш на терен никог не занима да ли си здрав и како се осећаш – рекао је Божовић.

Звездин тренер сматра да странцима који су дошли овог лета треба дати још времена.

Руиз ми делује брже и свежије од Моучеа, не знам да ли је проблем у томе што нису тренирали већ само играли утакмице па им је било потребно много више времена да се спреме с обзиром да то да нису прошли тренажни процес. До прошле недеље смо утакмице играли скоро сваког трећег дана и није било много времена за припрему. Моуче је врло активан на тренингу, али ако упоређујемо његове игре у Аргентини и овде разлика је огромна. Можда је у некој кризи, треба сачекати, рано га је отписивати.

Још један играч је у сличној ситуацији.

Од Фибела очекујем да пружи више, његове игре овде и у Русији се много разликују, сигурно ни њега нећемо отписати прерано. Можда су у кризи, треба им дати времена, али нормално је да нећемо чекати читаву вечност. Доћи ће моменат када ћемо морати да одлучимо шта ћемо даље – поручио је Божовић.

Претходни текстМиодраг Божовић пред Војводину
Следећи текстКоришћењем ОТП картице помажете Звездину школу