Сикимић: Срећан сам због гола и Младена

81

Победу над ЧСК-ом и пролаз у осмину финала Купа Србије оверио је у 83. минуту Предраг Сикимић.

Знао сам да ће бити тешко на почетку, жестока борба је била док их нисмо „отворили“, а после је већ све било лакше. О ЧСК-у сам знао да су у рангу са Бачком, бележе одличне резултате од старта сезоне. Добар фудбал играју, таквим екипама је тешко дати први гол. На 0:1 су имали шансе и морам да признам да ми је лакнуло када смо постигли и други погодак – рекао је Звездин шпиц.

Након суспензије од две утакмице Сикимић се поготком вратио на терен.

Доста тога се издешавало у последње време и све ми је јако тешко пало. Чујем се са голманом Младеном Живковићем, он се за неких десетак дана враћа у тренажни процес што ме много радује. То ми је много битније, али наравно да сам срећан и због гола, то много значи сваком шпицу.

Црвено-бели већ размишљају о свом наредном противнику.

Ова победа, поред обезбеђеног пласмана у осмину финала, значи нам много на психолошком плану. Свака утакмица после дербија је тешка, а чека нас за викенд окршај са првопласираном Војводином. Сигурно ће доћи наоштрени, очекујем тешку утакмицу , али верујем у победу. То нам је прилика да им преотмемо прво место и да га не испуштамо до краја сезоне – закључио је Сикимић.

Претходни текстЗвезда је лидер!
Следећи текстСјајна прича из Омладинске школе