Огњен Добрић у Црвеној звезди мтс до 2020!

98

КК Црвена звезда мтс потписао је још један вишегодишњи уговор са играчем из својих млађих категорија. Огњен Добрић црвено-бели у наредне 4 године.

КК Црвена звезда мтс потписао је у среду четворогодињи уговор са Огњеном Добрићем.

Добрић је висок тачно 2 метра, игра на позицијама бека и ниског крила, и враћа се на Мали Калемегдан из сениорског тима ФМП-а. У млађе селекције црвено-белих Добрић је стигао 2011.године, а неопходно искуство стицао је играјући 3 сезоне у првом тиму ФМП-а. Добрим играма у КЛС лиги, али и млађим репрезентативним селекцијама, српски кошаркаш се изборио за вишегодишњи уговор и место у сениорском тиму првака АБА и КЛС лиге, чији дрес ће носити наредне 4 године.

Огњен Добрић је рођен 27.октобра 1994.године у Книну, након пресељења у Србију 1995.године, живео је у Младеновцу. Леворуког кошаркаша одликују добар шут са дистанце и одличне атлетске способности. Био је члан млађих репрезентативних селекција Србије 2013 и 2014.године, а као део репрезентације до 19 година, 2013.године освојио је сребрну медаљу на Светском првенству у Чешкој.

Огњен Добрић ће у Црвеној звезди мтс носити дрес са бројем 13, и биће један играч из плејаде оних који су прошли идентичан пут до професионалног уговор са КК Црвена звезда мтс,

Огњене срећно!

Претходни текстIN MEMORIAM – Јадранка Илић
Следећи текстЦрвено-бели у осмини финала Купа