Кошарка у колицима на паркету Комбанк арене

91

КК Црвена звезда мтс наставила је са подршком и промоцијом Евролигиног пројекта „ONE TEAM“ , кошарке у колицима, па је у оквиру „Euroleague media day-а“, организовала ревијалан сусрет шампиона у колицима.

Црвена звезда мтс наставиће и ове сезоне да подржава Евролигне пројекте „ONE TEAM“, који се односе на промоцију кошарке у колицима. Недавно је на званичној промоцији говорио и директор маркетинга КК Црвена звезда мтс, Филип Сунтурлић:

Цела акција започета је још пре три године, а овај пројекат „Прави шампиони” и такмичење тимова, само је логичан наставак свих наших активности и настојања да овим људима помогнемо да нађу своје место у српском спорту. Цела лига за ову сезону имаће четири кола: Прво коло је у Београду 11.09, друго 17.09 у Апатину, треће у Параћину 01.10, четврто је у Новом Саду 8-9.октобра, док је Фајнал-фор заказан у Београду у време одигравања утакмице са Дарушафаком.

Сусрету шампиона у колицима придружили су се и многобројни чланови Клуба са Малог Калемегдана који су се опробали у игри „5 на 5“ у колицима. Црвена звезда мтс наставила је тиме да подржава и промовише спортисте у колицима, који су прави хероји свог спорта и који свима показују да су жеља и љубав једино потребни да бисте се бавили спортом.

Претходни текстРевијалан сусрет „седме силе“ и Црвене звезде
Следећи текстIN MEMORIAM – Јадранка Илић