Луковић: Главу горе

79

Након серије утакмице без пораза, капитен Црвене звезде Александар Луковић пружио је руку противнику након 152. вечитог дербија.

Честитао бих Партизану на победи. Мислим да смо дефинитивно могли данас боље да одиграмо. У првом полувремену смо колико – толико контролисали игру, док је у другом Партизан био бољи и агресивнији од нас на средини терена. Никада није пријатно овако изгубити, али то је фудбал, окрећемо се утакмици у среду – каже Звездин капитен.

Пре утакмице, Звезда је важила за благог фаворита, пре свега због позиције на табели.

Дерби је посебна утакмица, нема значаја ко је у каквој форми или ко је на ком месту на табели. Да смо победили, или да је било нерешено, то не би ништа одредило јер је почетак првенства и има још много да се игра – сматра Луковић.

Стекао се утисак да се Црвена звезда можда и превише опредељивала за дефанзиву.

Таква је утакмица била. Нисмо ми хтели да се бранимо, нити мислим да смо се посебно бранили и повукли. Борба се одвијала углавном на средини терена. Десио се низ грешака код гола, пад концентрације пре свега. Није то била утакмица са пуно шанси, али била је борбена и Партизан је био бољи за тај један гол. Некада се губи, некада се добија, али глава мора остати горе – поручује Александар Луковић.

Претходни текстЦрвена звезда мтс победила и Антверпен
Следећи текстНерешено у Великој Плани