Спартак из Москве стиже на Маракану!

68

Црвена звезда је ове године играла против грчког Олимпијакоса, а наредне ће угостити још један братски клуб.

Преостало је да се усагласе још само детаљи, али једно је сигурно – Црвена звезда и Спартак из Москве ће одиграти пријатељску утакмицу наредног пролећа.

Навијачи Спартака и Црвене звезде покренули су још раније иницијативу да Црвена звезда буде Спартаков гост на отварању новог стадиона у Москви, а прилику за „реванш“ Московљани ће имати за неколико месеци.

Након зеленог светла које су добили од Управе свог клуба, руски навијачи су допутовали у Београд како би посетили стадион „Рајко Митић“. Они су разговарали са председником Црвене звезде Светозаром Мијаиловићем, генералним директором Звезданом Терзићем и шефом стручног штаба Миодрагом Божовићем, и начелно су постигли договор да оквирни датум одигравања пријатељске утакмице буде 25. март. Руски навијачи су, такође, обогатили колекцију нашег клуба потписаним дресом актуелних играча Спартака.

Остало је још да клуб из Москве потврди тачан датум одигравања овог меча, и након тога припрема може да почне. Утакмица против Олимпијакоса протекла је у изванредној атмосфери и нема сумње да ће подједнако лепо бити и на пролеће, против Спартака из Москве.

Добро нам дошли, пријатељи!

Претходни текстБожовић: Идемо да играмо фудбал
Следећи текстБошко Ђуровски: Сузе и победе у дербију