Доста проблема за црвено-беле и на 5. трци шампионата

151

На петој трци шампионата Србије у аутомобилизму, која је вожена протеклог викенда на стази Ушће, наш тим је имао доста одустајања, па су тако само два такмичара завршила трку у својим класама.

Петар Јовановић је један од такмичара који није завршио трку јер га је конкурент из класе ударио и избацио са стазе, а у том тренутку се налазио на другој позицији. Звездан Јовановић је такође услед контакта са другим возачем излетео са стазе, а сличну судбину је доживео и Ристо Вуков.

Виктор Давидовски је и највећи трагичар овог викенда јер је кренуо са пол позиције и очекивало се да ће лако до победе, али услед прекида трке због излетања неких такмичара, чак три пута, опала му је концетреција у трећем поновљеном старту и тако је завршио трку на трећем месту.

Тошић Александар је стартовао са трећег места, завршио је трку на другој позицији, што је био у овом тренутку и максимум, јер се поново сусрео са техничким проблемима. Изгубио је другу брзину већ после прве трећине трке, а и прегревање мотора је још припомогло да не буде у могућности да се бори за прво место.

1. У класи 2, Југо 55 до 1150цм3, група спорт – Давидовски Виктор заузео је 3. место.
2. У класи 9, Хонда Сивик Тyпе Р до 2000цм3, група СП(Super production) – Тошић Александар заузео је 2. место.

Претходни текстСаопштење поводом дешавања у Новом Пазару
Следећи текстЗвезда се не заборавља ни после пола века