Срнић: Навијачи ме одушевили

110

На утакмици у Новом Пазару подршка највернијих навијача нашој екипи није изостала.

Посебан гест обрадовао је младог везисту Славољуба Срнића. Међу Звездиним навијачима нашао се и један неуобичајен детаљ. Балон у облику срне са исписаним бројем 55 све време био је на трибини.

Јако леп гест навијача, заиста сам одушевљен. Оригиналан и неочекиван потез који ме је обрадовао. Желео бих да им се захвалим за подршку коју из утакмице у утакмицу пружају не само мени, већ и свим саиграчима – рекао је Славољуб Срнић.

Црвена звезда још увек не зна за пораз у домаћем шампионату. Млади везиста задовољан је после убедљиве победе у Новом Пазару.

Утакмица у Новим Пазару била је лакша него што смо очекивали јер сви знамо да ово уме да буде тешко гостовање. Нама од прошле сезоне, када смо победили 4:0, овде иде одлично. Сада смо поново дали 4 гола тако да можемо да будемо задовољни, посебно после испадања из Европе. Значи нам што смо одиграли овако добро и показали да то уопште није утицало на нас као на екипу. Вратили смо се на најбољи могући начин.

У првих седам кола рвено-бели у просеку постужу више од 3 гола по утакмици.

У шампионату нам иде одлично, само да наставимо у истом ритму. Овако ефикасна игра у нападу може да радује навијаче, заиста су све наше утакмице динамичне и лепе за гледање. Сада нам следи репрезентативна пауза која ће свима добро доћи да се још боље припремимо за наставак и поновимо успех од прошле сезоне и можда оборимо неке нове рекорде – поручио је Звездин везиста.

Претходни текстАнђелковић: Посебно драг гол
Следећи текстЗвезда уз повређеног голмана Живковића