Анђелковић: Посебно драг гол

105

У Новом Пазару црвено-бели су забележили шесту утакмицу на којој су постигли преко 3 гола. Стрелац четвртог поготка на мечу Душан Анђелковић истиче колико су нова три бода важна за екипу пред репрезентативну паузу.

Увек је тешко играти у Новом Пазару због добре атмосфере и готово пуног стадиона. Ми смо данас ушли у утакмицу онако како смо се договорили. Првих петнаестак минута смо дали противницима простор да играју како бисмо испитали терен. Чекали смо наш први гол јер смо знали да ће он да преокрене утакмицу, што се испоставило тачно. Други гол смо постигли из контре и тиме испоштовали првобитни план. Друго полувреме смо такође почели добро. Прекид је утицао на нас, као и на противника, али и након тога ми смо остали концентрисани. Држали смо ствари под контролом готово све време и мислим да се питање победника ни у једном тренутку није доводило у питање. Били смо максимално концентрисани и желео бих да честитам својим саиграчима на победи. Сад нам следи пауза, да се одморимо и да потом наставимо у истом ритму – изјавио је Звездин бек.

У 103. минуту Душан Анђелковић уписао је први погодак у овој сезони.

Срећан сам због гола, много ми значи. Сваком играчу Црвене звезде постигнути погодак изазива посебне емоције. Код мене је то сада још јаче јер дужи временски период нисам играо, ово ми је друга утакмица у континуитету и гол доста значи за самопоуздање – поручио је Душан Анђелковић.

Претходни текстОрландић: Показали смо снагу
Следећи текстСрнић: Навијачи ме одушевили