Катаи: За Европу је потребно време

66

Црвена звезда се ремијем против Сасуола опростила од европских такмичења ове сезоне. Капитен и једини стрелац на данашњој утакмици за црвено-беле Александар Катаи сматра да је његова екипа тек сада показала право лице.

Данас смо показали да оно у Италији нисмо били ми, да се наместио лош дан. Резултатски и тактички смо данас одиграли много бољу утакмицу, али то није било довољно после убедљивог пораза. Због таквог резултата нам је било јако тешко да уопште уђемо у утакмицу. У дубини душе сви смо веровали да можемо можда да направимо сензацију, али нисмо успели у томе и сада се окрећемо домаћем првенству – рекао је Катаи.

Звездин капитен истиче да успех у европским такмичењима не може да се оствари преко ноћи.

Када погледам ових шест европских утакмица још увек не могу да кажем да ли је ово наша реалност. Свакако да смо имали велике шансе да исход можда буде другачији. Ипак, наши противници су одличне екипе, не треба уопште трошити речи, показали су све на терену. Не можемо да сакријемо разочараност, сви смо се надали другачијем исходу, али за Европу је потребно време и континуитет. Сасуоло и Лудогорец своје тимове одржавају на окупу неколико година. То се на терену најбоље види, колико се лако разумеју и колико су уигранији од нас. Жао ми је смо што смо нашу публику разочарали испадањем од Лудогореца и захвалио бих се навијачима што су и данас дошли да нас подрже – закључио је Звездин капитен.

Претходни текстРезултати млађих категорија
Следећи текстДоналд: Поносан сам на саиграче