Дружење младих рукометаша и одбојкаша Црвене звезде и Ал Џазире

305

Спортско друштво Црвена звезда приредило је дружење за младе рукометаше и одбојкаше наших клубова и Ал Џазира Спорт Клуба из Абу Дабија, који су гости црвено-белих на припремама у Београду.

Сарадња СД Црвена звезда и Ал Џазира Спорт Клуба из Абу Дабија започета је 2. марта ове године када је потписан Протокол о сарадњи у Београду. Пртокол су потписали Иван Тодоров, председник Управног одбора СД Црвена звезда и Њ.Е. Мохамед Хасан Ал Суваиди, председник Ал Џазира Спорт Клуба.

Крајем јула ове године договорено је да мушки јуниорски рукометни и одбојкашки тимови Ал Џазире обаве припреме у Београду где ће им доаћин бити Црвена звезда. Са рукометашима је радио Звездин тренер Игор Николић, а са одбојкашима Томислав Кукањац који су екипама Ал Џазире презентовали Звездин начин рада.

Спортско друштво Црвена звезда у четвртак 18. августа приредило је пријем у прес центру СД Црвена звезда младе наде Ал Џазире.

Домаћин дружења, директор Црвена звезда маркетинга Зоран Аврамовић уручио је симболичне мајице представницима Ал Џазира Спорт Клуба, док су тренери РК Црвена звезда Ненад Перуничић и ОК Црвена звезда Драган Кобиљски уручили су дресове са потписима првотимаца црвено-белих капитенима имова Ал Џазире. Представник рукометне екипе Абдул Хасан Ал Суваиди уручио је Ненаду Перуничићу, а представник одбојкашке екипе Мохамед Ал Саба предао је Драгану Кобиљском пригодне поклоне клуба из Абу Дабија.

Млади рукометаши и одбојкаши Црвене звезде који су се дружили са гостима из Уједињених Арапских Емирата поделили су мајице својим новим другарима, а након тога су капитени тимова исекли торту која је посебно припремљена за ову прилику.

Уследило је заједничко фотографисање и дружење уз музику у прес центру СД Црвена звезда.

Претходни текстПобеде омладинаца и кадета
Следећи текстУбедљив пораз црвено-белих у Италији