Звездаши послушали Пижона

93

Лепе вести су стигле са клупске благајне после меча са Вождовцем. Приход од продатих карата је био дупло већи у односу на претходни меч са Металцем.

У данима пред меч се огласила четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон и позвао навијаче да дођу на утакмицу из чисте љубави према клубу. Такође, истовремено су и најватренији навијачи покренули акцију под називом „Борба за звездаштво“ и све се то одразило и на добробит клуба.

Црвена звезда је приходовала дупло више новца у односу на предходни меч. А притом је био радни дан и лоши временски услови.

Ако је то било због мог позива, веома ми је драго. Веома ми је драго да чујем да је клуб имао боље приходе од навијача. Тако звездаши и треба да размишљају, да увек помогну клуб. Тако се доказује и показује звездаштво, а не очекивањима да се добије нешто од клуба. Па погледајте Енглеску. Тамо нема ни репрезентативних успеха, али фудбал се воли и стадиони су пуни. Тамо клубови који деценијама ништа нису освојили морају да шире стадион. Зато звездаши, подржите Звезду у сваком мечу. Ово је тек почетак – поручио је Владимир Петровић.

Претходни текстПовратак из Вршца, Љубеновић и Љубојевић комплетирали тим
Следећи текстБожовић пред Раднички