Пижон: Напунимо стадион

89

Четврта Звездина звезда и члан Управног одбора нашег клуба Владимир Петровић позива навијаче да наставе да подржавају екипу.

Ствари нису тако лоше као што их неки представљају. Немојте бити разочарани, дођите на стадион! Овај тим је тек направљен И имао је заиста мало времена да се уигра. Верујем да ће бити много позитивније. Због тога треба пружити подршку екипи и тренеру – каже Владимир Петровић.

Пижон предлаже и својеврстан „експеримент“.

Заборавља се једна веома позитивна ствар – пун стадион. Хајде онда да сада направимо експеримент. Ајде да пунимо стадион на сваком мечу и да нема бесплатних карата. Да донесемо Звезди 200.000 – 300.000 евра сваки меч па да очекујемо стабилан и јак клуб. Већ сам једном рекао, Звезда се воли и када није све сјајно. Звезда се гледа јер се воли, а не зато што игра против овог или оног. Па хајде да покушамо. Да Маракана буде стално пуна. Па, уосталом, ова генерација игра леп и отворен фудбал. Е, ако би тај експеримент успео, време пред нама би донело прилику свим Звездашима да уживају – јасан је Пижон.

Претходни текстЗвезда ТВ | Жреб
Следећи текстЗвезда уз голеаду славила у Лучанима