Звездини првотимци брусе форму на Јахорини

128

Јахорина је традиционално постала база Звездних протимаца. Под вођством тренера Љубише Мајдова вредно се тренира за предстојеће спортске изазове.

Црвено-бели су смештени у вили Ледена краљица. Хотел Бистрица пружа им гостопримство и могућност коришћења сауне, теретане и базена уз још један веома важан аспект, а то су укусни и богато припремљени оброци за наше спортисте.

Имамо све потребне услове и зато бих се посебно захвалио љубазном особљу хотела Бистрица као и свим нашим домаћинима у вили Ледена краљица, хотелу Бистрица и хотелу Тамара – рекао је Љубиша Мајдов, тренер ЏК Црвена звезда.

Олимпијска лепотица, планина Јахорина овом делу тренажног процеса идеална је за припреме Звездиних џудиста.

Момци вредно тренирају три пута дневно. Максимално користимо све капацитете комбинујемо базичне и специфичне џудо вежбе. У овој фази одлично су нам се уклопили тренинзи које обављамо на врху. Ту је и биатлон стаза на Двориштима која је такође у нашем редовном распореду.

Од 10. августа црвено-бели се селе са Јахорине и настављају рад код куће.

Тада ћемо већ ући у завршнцу рада када је у питањуу технички део џудо тренинга. Све је подређено само једном циљу, а то су припреме за Европско јуниорско првенство – рекао је тренер Љубиша Мајдов

Претходни текстЗвезда 360° | Црвена звезда – Лудогорец
Следећи текстСасуоло – ривал Црвене звезде!