Подржи Звезду и освоји награду!

148

Након победе Црвене звезде у другом колу Суперлиге, све мисли људи који воле Црвену звезду усмерене су ка наредној утакмици – реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Дани се одбројавају. Продаја карата се одвија по плану. Навијачи из свих крајева Србије и Европе кују планове за одисеју до Београда који ће у уторак, 2. августа, бити центар света за све Звездаше. Александар Катаи и екипа покушаће да учине нешто што се чека тако дуго. У томе неће бити сами – помоћ 50.000 навијача биће им на располагању.

ФК Црвена звезда је одлучио да награди верност, али, и креативност. „Задатак“ је јасан – сви који се запуте пут Београда како би присуствовали утакмици између Црвене звезде и Лудогореца, и том приликом направе занимљиву звездашку фотографију или видео снимак и објаве га на било којој друштвеној мрежи уз обавезан хаштаг #PodržiZvezdu, улазе у конкуренцију за награде.

Будите креативни, покажите своје звездаштво и нека све протекне у бојама Црвене звезде. Аутори три најлепше, најкреативније и најоригиналније фотографије или видео снимка биће награђени вредним артиклима из Ред Стар шопа.

У уторак ће сви путеви водити у Београд. Окупљање је заказано за 20 часова и 30 минута, на старом месту.

Претходни текстПолетановић и Бабунски после доброг меча
Следећи текстЗвезда ТВ – Пабло #11