Ле Талек: Металац подједнако важан

100

Дефанзивни везни фудбалер Црвене звезде, Дамјан Ле Талек, припрема се за важне утакмице које предстоје у наредном периоду.

Пре реванш утакмице са Лудогорецом, Црвена звезда ће угостити Металац у оквиру другог кола Суперлиге Србије, а Ле Талек се најпре осврнуо управо на овај дуел.

Утакмице у Европи јесу важне, али важне су и првенствене, јер се ту води борба за шампиона, која, опет, даље доноси играње у Европи. Вероватно ће у петак бити нешто измењен састав, али ко год да се нађе на терену, има квалитет и знам да Звезда може до победе. Неопходни су нам навијачи, на обе утакмице. Не сумњам да ће у уторак бити пун стадион, али подршка нам значи и у првенству. Увек је боље играти пред више људи, то на нас позитивно утиче – објашњава Ле Талек.

Дамјан је оптимиста након свега што је виђено у Разграду.

Остварили смо добар, повољан резултат у Бугарској. У многим деловима утакмице смо били и бољи противник. Али, далеко од тога да је било шта одлучено. Морамо завршити оно што смо започели, и очекујем јако тежак посао. Можемо победити. Сада их још боље познајемо, знамо како играју и шта можемо да очекујемо. Али, фокусирани смо на нас саме. Ако не будемо правили грешке, можемо победити – јасан је Дамјан Ле Талек.

Претходни текстБожовић о важности меча са Металцем
Следећи текстПокажи љубав према Звезди – купи улазницу