Фудбалери тренирали на стадиону Лудогореца

89

Фудбалери Црвене звезде одржали су вечерас последњи тренинг пред прву утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

На стадиону Лудогореца на којем ће сутра (20 часова) бити одигран меч између српског и бугарског шампиона, фудбалери су покушавали да осете травнату подлогу на којој ће се утакмица играти. Многи од њих су пре неколико месеци већ наступили на овом стадиону, али сутрашњи меч биће у сваком смислу другачији.

Током тренинга фудбалера Црвене звезде, из оближњег зоо врта допирала је рика лавова. Лавље срце је управо оно што Луковић и другови сутра морају показати, како би забележили повољан резултат пред реванш у Београду.

На конференцији за медије која је такође одржана у вечерњим часовима, шеф стручног штаба Миодраг Божовић рекао је да Црвена звезда неће играти дефанзивно.

Наш задатак је да покушамо да победимо Лудогорец. Потребно је време да се направи састав који успешно може да наступа у Лиги шампиона. Ми времана немамо, али ко нас пита? Без обзира на то, указује нам се шанса да евентуалном победом у двомечу са Лудогорецом, обезбедимо минимум Лигу Европе. Играћемо онако како знамо и умемо, а ми не умемо да се бранимо. Ми играмо фудбал, и на нашим утакмицама увек има голова, па их очекујем и сутра – рекао је Гроф.

Претходни текстИбањез пред пут: Не примити гол
Следећи текстВелики реми Звезде у Бугарској