Сикимић: Морамо остати позитивни

59

Бод Црвеној звезди у првој првенственој утакмици ове сезоне донео је Предраг Сикимић у 81. минуту.

Сикимић је добро реаговао након центаршута Пабла Мучеа, и главом затресао мрежу. По његовим речима, Звезда је могла и до победе.

Било је шанси, могло је да буде и другачије. Штета што нисмо искористили још неку од шанси које смо имали, али понестало је и времена. То ваљање по терену ме ужасава. Не волим то, и тим екипама се тако и враћа. Дођи, играј фудбал. Не волим ваљање. Опет, ко зна зашто је ово добро. Можда ће нам се све вратити у Бугарској, било би јако добро да тамо постигнемо што више голова – каже Сикимић.

Звездин нападач је био актер пријатељског дуела који су српски и бугарски шампион одиграли претходног пролећа.

Нисмо изашли како треба у тој утакмици и брзо смо примили гол. Али, и тада смо показали да и са комбинованим тимом можемо да се носимо са њима. Сећам се и да сам имао добру шансу, лепо сам шутирао главом али ми је голман одлично одбранио. Имају благу предност јер имају више искуства играња у квалификацијама, и јер улажу много пара. Играли су и групе европских такмичења, и играју дуго заједно. Али, верујем да ћемо нешто направити. Морамо да уђемо хладне главе, да будемо компактни, бодримо једни друге, да направимо добар резултат тамо, а онда нас овде чека 50.000 људи. Требаће нам и срећа, она мора да се заслужи, али мора и да се призове. Стално говорим саиграчима да морамо бити позитивни, знамо да играмо против озбиљне екипе, али можемо да играмо са њима – сматра Предраг Сикимић.

Претходни текст100.000 пратилаца на Виберу!
Следећи текстТитула за Милићевића