Недељни тренинг

77

Фудбалери Црвене звезде одрадили су једини тренинг за данас који је почео у 18 часова у Термама Чатеж.

После неколико изузетно топлих дана, ситуација је овог пута била знатно другачија. Температура је била нижа, а сунце није успело да се провуче кроз облаке па су услови за рад били много пријатнији. Иако је киша падала током ноћи и рано јутрос, она није утицала на изглед одличног терена у Чатежу.

Тренер Миодраг Божовић данас није имао на располагању Ле Талека који је превентивно пропустио тренинг због лакше упале, а Јововић је радио одвојено, односно трчао уз аут линију. Ипак, први пут је са екипом тренирао Конга, који је одрадио све што и остали саиграчи, а приметно је да га они називају Канга, па остаје да се види да ли ће се ипак тако усталити међу свима.

Почело се вежбом кратких пасова и пријема лопте, а то је био прави увод за оно што је уследило. Поделили су се играчи у две групе и свака је заузела једну половину терена, а онда додавања у круг, центаршут и завршница. Више пута су се могли чути јасни захтеви свих тренера, мора бити прецизан и брз пас.

Затим је изнет помоћни гол, али први пут на овим припрема је постављен на 75 метара. Играло се 11 на 11, без ограничења у броју додира. Поново три утакмице, које нису нимало заостајале за такмичарским.

Сутра је на програму такође један тренинг и поново у 18 часова у Термама Чатеж.

Претходни текстБожовић: Још нисмо физички спремни
Следећи текстЈуниори Звезде шампиони Србије