Божовић: Још нисмо физички спремни

59

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, говорио је детаљно о до сада урађеном на припремама, као и изазовима који тек следе.

Звездин тренер је задовољан односом играча према тренинзима и утакмицама.

Играче морате да питате каква је атмосфера и да ли су задовољни. Што се њиховог приступа тиче, немам никакве замерке. Победили смо Зорју, али резултат не треба да нас завара јер су у првих пола сата били много бољи од нас, могли су да поведу и 2:0 и онда бисмо изгубили. Разлог за то је што још увек нисмо довољно физички спремни. Друга постава је преокренула резултат, што је и нормално, јер они који нису стартној постави труде се можда и више како би изборили место у тиму. Задовољан сам појачањима, имали смо среће да су странци које смо доводили јако позитивни, пре свега Доналд, па и Ле Талек, који су можда и творци добре атмосфере у тиму – рекао је Божовић.

О квалификацијама је говорио са опрезом.

Надам се да ће нам ово друго коло послужити као додатна припрема за оно што нас чека касније. У супротном, то би била велика срамота за клуб и створило би нам много проблема. Што се тиче даљих противника, сви су квалитетни и прилично је свеједно ко ће нам доћи. Не бих волео само Динамо, због евентуалних тензија, као ни Олимпијакос, због братских односа навијача – каже Божжовић.

Претходни текстКонга се придружио новим саиграчима
Следећи текстНедељни тренинг