Представљен и Адам Мичел

90

У петак, 10. јуна, на стадиону „Рајко Митић“ представљено је још једно појачање Црвене звезде.

У питању је још један централни бек – Адам Мичел, којег је представио спортски директор клуба, Блажа Раосављевић.

Адам Мичел је досадашњу играчку каријеру провео на Новом Зеланду. Играо је за одређене клубове у овој земљи, прошао све селекције репрезентације Новог Зеланда, а био је позиван и у „А“ селекцију. Рођен је 1. јуна 1996. године и велика је нада новозеландског фудбала, а ми се надамо да ће код нас направити искорак у каријери и да ће бити велико појачање у наредном периоду. Био је на проби месец дана и после свега смо закључили да је брз и технички добро поткован – рекао је Блажа Раосављевић.

Нови Звездин фудбалер који ће у нашем клубу носити дрес са бројем „16“, осећа се почаствованим што је постао члан некадашњег европског првака.

Дошао сам у Црвену звезду крајем априла и од тада сам на проби. Добро сам дочекан од остатка тима, и желим да се захвалим тренеру што ми је дао прилику. Желим да се наметнем и доказујем и надам се да се неће на томе завршити већ да ћу се изборити за место. Привилегован сам што сам у редовима бившег европског првака и шампиона Србије – рекао је Мичел Доналд у уводном обраћању.

Он би у најскорије време требало да добије хрватски пасош, што значи да у нашем клубу неће заузимати место странца.

Рођен сам на Новом Зеланду, као и моја мајка, али је она пореклом из Хрватске. Целу каријеру сам провео на Новом Зеланду, и тамо сам играо у две одвојене лиге, јер они играју зимску и летњу лигу. У питању је највиши ниво такмичња, а играо сам за клубове који су најуспешнији у овој земљи. По први пут сам у Београду, надам се да ћу оставити траг – рекао је Мичел.

Спортски директор је појаснио ситуацију око нових потенцијалних појачања.

Павловић је био једна од опција, не и једина. Потписао је за Копенхаген, верујем да је понуда Данаца била веома јака, јер Црвена звезда се не одбија тако лако. Урош Ђурђевић јесте једно од неколико имена која су у оптицају. Желимо да појачање у шпицу буде српски фудбалер, али није искључено ни да то буде странац. У сваком случају, више ћемо рећи када ствари буду дефинитивне, и што се тиче долазака, али и одлазака из клуба – јасан је Блажа Раосављевић.

Претходни текстСелвер Талин прва препрека у Лиги шампиона
Следећи текстЦрвено-бели освојили Куп Србије!