Захвалност, обавештење и апел навијачима Звезде

49

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност, да ће због великог интересовања које влада за праћење четврте утакмице финалне серије плеј офа Суперлиге, организовати за своје симпатизере и навијаче заједничко гледање утакмице у четвртак увече, у 21 сат, на теренима клуба на Малом Калемегдану.

КК Црвена звезда Телеком још једном је на врло високом нивоу организовао меч финалне серије Супер лиге Србије без инцидената. Клуб се захваљује навијачима на фер и коректном навијању као и Полицији која је уложила велики напор како би обезбедила простор унутар и око дворане и шаље апел симпатизерима црвено-белих да спортски навијају и у четвртој утакмици.

КК Црвена звезда Телеком према договору пре почетка финалне серије, има право на 400 улазница када је Партизан домаћин, али је интерес навијача нашег клуба за утакмице у којима Црвена звезда игра као гост много већи, што су наше присталице показале и у недељу, када велики број њих који је дошао испред дворане „Александар Николић” није могао да уђе у халу.

Како бисмо спречили понављање идентичне ситуације, евентуалне инциденте, али и олакшали посао представницима Полиције и редарских служби, КК Црвена звезда Телеком одлучио се на овакав потез – односно да омогући праћење утакмице на Малом Келемегдану, свима који желе да бодре црвено-беле, који воде у финалној серији са 2-1.

Овим путем молимо све навијаче који немају карте за утакмицу да не долазе испред дворане већ да бодре своје љубимце на Калемегдану. 

Оне који буду нашли своје место у хали ‘’Александар Николић’’ молимо да навијају фер и спортски, без паљења бакљи и убацивања било каквих предмета у терен.

КК Црвена звезда Телеком

Претходни текстЗвезда испустила прву меч лопту
Следећи текстМлађе пионирке Звезде шампионке Србије