Аруновићева и Себић победници Купа МК оружјем

65

Зорана Аруновић освојила је златну медаљу у гађању пиштољем на финалном турниру Купа Србије малокалибарским оружјем у Новом Саду.

Аруновићева је тако одбранила најсјајнији трофеј освојен прошле године. Наша Зорана је у мечу за злато победила Даницу Рашету (Земун Центар) са 8:2. Рашета је била успешнија у првој серији финала брзом паљбом, а Аруновићева у наредне четири.

Бронза је припала Јасни Шекарић. У дуелу за бронзу легендарна стрелкиња Црвене звезде била је прецизнија од Јасмине Миловановић (Смедерево), која је са 584 круга остварила убедљиво најбољи резултат у квалификацијама.

Стрелац Црвене звезде Миленко Себић је још једном показао да је у одличној форми. Првог дана такмичења одбранио је прошле године освојено злато у троставу (3 пута 40 метака) погодивши 462,8 кругова. За 2,7 кругова поправио је властити државни рекорд финала, који је постигао пре десетак дана освајајући сребро на Светском купу у Минхену.

У гађању МК пушком из лежећег става Миленко Себић је освојио сребрну медаљу. Прво место припало је Стевану Плетикосићу („Чика Мата“), а бронза Милутину Стефановићу („Чика Мата“).

Претходни текстНови успех Омладинске школе!
Следећи текстСтефан Милошевић представљен на Маракани