Немањи Мајдову бронза на Европском купу у Лајбницу

90

Немања Мајдов је наставио са одличним резултатима. На Европском јуниорском Купу у Лајбницу освојио је бронзано одличје и тако још једном потврдио да је у самом врху међународне спортске сцене.

Било је то шест одличних мечева – рекао је Немања Мајдов за сајт ЏК Црвена звезда.

Трофејни Звездин првотимац је баш тако и почео учешће на ЕК у Лајбницу. Италијана Кристијана Парлатија у првом колу победио је са 10:0. У другом мечу Јан Реијњенс из Холандије није имао решење за трофејног српског репрезентативца. Наш Немања Мајдов бацио је Холанђанина на вазари и јуко, која су му донела још једну победу у другом колу. Одлични Рус Руслан Годизов нашао је у трећем колу решење за нашег Немању. Ипак Звездин првотимац је већ у следећим мечевима још једном показао зашто је у врху међународне џудо сцене.

У првом колу репасажа наставио је са победама као што смо и навикли. Немца Тима Грамкова победио је са два јукоа. Максималним резултатом 10:0 победио је Украјинца Грачика Авагајана у наредном мечу. У дуелу који је одлучивао о бронзаној медаљи наш Немања Мајдов је тријумфовао над Французом Омаром Далфом и тиме наставио низ одличних резултата на међународној сцени.

После злата на Првенству Србије рекао сам да је следећи циљ управо такмичење у Лајбницу и то сам испунио. Овај успех поклањам мом оцу и тренеру Љубиши Мајдову за његов рођендан – рекао је Немања Мајдов. 

Претходни текстЗвезда освојила пето место у Купу Шампиона
Следећи текстТри екипне шампионске титуле за Црвену звезду!