Црвена звезда и Настић споразумно раскинули уговор

84

КК Црвена звезда Телеком и центар Стефан Настић споразумно су у понедељак раскинули уговор.

Разлог за прекид сарадње су породични разлози Стефана Настића, који је тим поводом већ отпутовао у Северну Америку.

Стефан Настић је у Црвену звезду стигао прошлог лета, као центар који је завршио један од најпрестижниих колеџа у САД, Стенфорд, а након сјајне сезоне у којој је убацивао 13 поена уз скоро 7 скокова, и играња за Сакраменто Кингсе у Летњој НБА лиги, стигао је у Београд, као млади репрезентативац Србије за коју је наступао на Медитеранским играма 2013.године:

„Желим момцима и мојим дојучерашњим саиграчима пуно среће до краја ове, и у предстојећим сезонама. Време у Црвеној звезди памтићу као велико искуство за мене, жао ми је што нисам био у прилици да оставим већи траг, али нажалост, испречиле су се неке друге, породичне ствари које морам да решим. Пуно среће мојој Црвеној звезди!“

Стефан Настић је у АБА лиги у мечу 4.кола убацио 16 поена против екипе Тајфуна, а просечно је убацивао 7 поена уз 2 скока, током учешћа у регионалном такмичењу.

Клуб се овим путем захваљује Стефану Настићу, на свему што је пружао у црвено-белом дресу у овој сезони, и жели му пуно среће у наставку професионалне каријере.

Претходни текст„Звездаши питају“ – Вукашина Јовановића
Следећи текстВелика хуманитарна утакмица!