„Ја сам Звездаш“ обнова чланства се наставља

67

ФК Црвена звезда недавно је омогућио свим власницима некадашњих дечијих чланских картица „Ја сам Звездаш“ да постану пуноправни чланови клуба.

Наш клуб је највише чланова имао у јеку акције „Ја сам Звездаш“, која је покренута почетком 21. века. Црвена звезда је у то време добила преко 124.000 младих чланова клуба, а многе од њих учланили су фудбалери који су у то време носили црвено-бели дрес.

Једна од школа које су имале прилику да угосте делегацију Црвене звезде, била је и ОШ „Горња Варош“ из Земуна. Црвена звезда је ову школу посетила 18. априла 2000. године, а током посете је учлањено чак 462 нова Звездаша. Црвену звезду су тада представљали фудбалери Ненад Лалатовић и Блаже Георгиоски, као и тренер Славољуб Муслин.

Сви они који чувају картицу или који имају доказ о својој припадности акцији „Ја сам Звездаш“, могу добити пуноправно сениор чланство по цени јуниор чланства, односно за 500 динара ће моћи да се учлане у клуб и остваре сва права која чланови који немају ову картицу остварују за 1000 динара.

Претходни текстПодржимо акцију „Километар косе“
Следећи текстЗвезда одбранила шампионску титулу!