Божовић: Најлепши тренутак у каријери

46

Након утакмице са Олимпијакосом, тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је задовољан самом утакмицом, и захвалио се навијачима на подршци.

Олимпијакос је данас био наш гост, зна се да су то два клуба у добрим односима. Утакмица је била коректна, било је пуно лепих момената, лепих голова, и надам се да се нећемо срести у квалификацијама за Лигу шампиона. Мислим да је утакмица била пуна ритма, један озбиљан темпо, било је шанси и са једне и са друге стране. Нисмо одиграли лоше, с обзиром на то да смо имали проблема јер смо и јуче имали утакмицу – рекао је Миодраг Божовић, а потом прокоментарисао скандирање навијача.

Ово је нешто најлепше што сам доживео у својој каријери, и мислим да су ми наметнуте одређене обавезе. Да ли ћу остати не зависи само од мене. На добром смо путу да се договоримо, али ако мислимо да нешто направимо у Европи, морамо да се појачамо. Знам на којим позицијама је потребно да се појачамо, и покушаћемо да доведемо квалитетне играче. Екипа мора да има 22 квалитетна играча у сезони када игра на три фронта – објаснио је Звездин тренер.

Претходни текстЦрвено-бели спектакл!
Следећи текстЦрвена звезда убедљива на старту Суперлиге