Божовић: Нисам забринут, верујем у екипу

64

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић реално је анализирао утакмицу против Чукаричког.

Објективно нисмо ушли у утакмицу како треба. Имали смо прву шансу преко Катаиа и можда би све било другачије да смо ту шансу искористили. Чукарички нам је добро затворио све прилазе голу. Врло су агресивно играли и знали су шта хоће. Ми смо очекивали да ће Чука сама да нам падне на леђа и да после тога прославимо титулу. Нормално, смета нам то што није било навијача, они су наша највећа предност. Могло је да буде и 2:2, и 2:4, Чукарички је имао неколико одличних шанси из контри. Желим да им честитам на победи, а немам шта много да замерим ни мојим играчима – рекао је Божовић, и наставио:
Морамо давати шансу младим играчима, и даваћемо је и даље. Не видим да је неко пореметио ништа у нашој игри, нарочито не Стојановић. То су године када може да се погреши, али играчи морају да се истрпе. Истина је да нам је досадила и ова велика бодовна предност и да једва чекамо да се све ово заврши и да узмемо трофеј. Али, Чукарички није био ривал за потцењивање, показали су да имају и квалитет и знање самим тим што су победили и нас и Партизан.
Звездин тренер не мисли да се након овог пораза много тога мења на врху табеле.
У фудбалу је све могуће, али требало би да се догоди право чудо па да не узмемо титулу. Не, нисам забринут, верујем у ову екипу. Знате како, у поразу се види много тога, много више него након победа – рекао је Миодраг Божовић.

Претходни текстПрви пораз црвено-белих у овој сезони
Следећи текстСтојановић: Штета због пораза