Анђелковић: Заслужили смо победу

77

После дуго времена, своју позицију поред леве аут линије заузео је искусни фудбалер Душан Анђелковић.

Анђелковић је задовољан начином на који је Црвена звезда одиграла, и истиче да остаје жал за победом.
Мислим да је ово била добра утакмица у којој смо створили пуно прилика, али, нажалост, нисмо успели да победимо. Ушли смо у меч врло мотивисано, дали смо максимум и заиста мислим да смо после неколико лошијих утакмица, добро играли. Међутим, имали смо ту несрећу да из једне полуконтре примимо гол. После наших шанси лопта није завршавала иза леђа голмана Борца, иако смо их створили доста. Није нам се дало, поготово у другом полувремену. У наставку смо нападали, показали смо карактер и на крају постигли гол, и мислим да смо га потпуно заслужили, као што мислим да смо заслужили и да победимо. Што се тиче нас који до сада нисмо често добијали шансу, били смо врло мотивисани и сконцентрисани на утакмицу, и мислим да смо оправдали поверење како тренера, тако и навијача – рекао је Звездин леви бек.
Сада је и дефинитивно познато да ће у првом колу плеј-офа, Црвена звезда на стадиону „Рајко Митић“ дочекати вечитог ривала. Потом, у трећем колу, следи још један пут у Чачак.
Најважније је да смо наствили серију без пораза, иако сматрам да је остао велики жал што нисмо успели да победимо. У овој серији без пораза дочекујемо и дерби следеће недеље, а потом нам убрзо следи и ново гостовање у Чачку где ћемо имати нову прилику да се Чачанима реванширамо – јасан је Анђелковић.

Претходни текстБожовић: Заслужили смо гол
Следећи текстПет медаља за црвено-беле у Шапцу